Home » Links en samenwerken

Links en samenwerken

SamenwerkenIk kan als persoon niet zonder samenwerking. Ik kan als zelfstandig ondernemer niet zonder samenwerking. Co-creatie is gewoon leuk en maakt het leven wat spannender. Op deze site komen veel rasbloggers weet ik. Speciaal voor jullie wat kleine bedrijfjes die leuk zijn om te volgen. En nog leuker natuurlijk als ze eens wat voor je mogen doen! Omdat dit een gratis wordpress blog is kunnen we hier niet zoveel met affiliate doen. Maar dan zijn er nog genoeg andere mogelijkheden.

Wil je ook samenwerken? Neem eens contact op via Facebook of Email.

Meer Internet Succes

Wie wil dat niet? Jacco Bronkhorst biedt verschillende diensten op het gebied van sociale media en online marketing. Ook voor nieuwe websites en webshops kunt u bij hem terecht. Met hem heb ik een leuk gesprek gehad over gezamenlijke mogelijkheden.

Zeg.tekst en concept

Zeg punt. Dat is inderdaad krachtig en helder! Jeroen Fidder heeft een leuk kantoortje in het hart van Harderwijk. De koffie vindt hij zelf niet lekker maar ik vond het wel meevallen. Hij houdt ervan om orde te scheppen in teksten en websites. Hij noemt zijn dienst zelf Essential Copywriting.

Quadro Webdiensten

Quadro computers heet tegenwoordig Quadro Webdiensten. En dat is logisch want Herbert Foppen biedt vanuit Nunspeet verschillende webdiensten aan. Zo host ik via hem en kent hij de HTML codes die ik niet ken. En dat zijn ze dus allemaal.

Tekstschrijver Chayah Godschalk

Een tekstschrijver en redacteur met verschillende publicaties op haar naam. Als je met haar in zee gaat steun je Moses in Oeganda. Ze heeft dat zelf mooi verwoord in Mama heeft geen kinderen.

Asisto

Counseling op christelijke grondslag. Dat is wat dit bedrijfje in Hasselt België biedt. Voor mij niet naast de deur maar voor jou misschien wel? Goede contacten mee, want dit zijn mijn zus en zwager.

Zorg Plus Training

Even heel wat anders misschien. Maar dit is het bedrijf van Geerard Siereveld die als docent verpleegkunde onder andere trainingen en bijscholingen geeft op het gebied van BHV, EHBO, AED, voorbehouden handelingen voor verpleegkundigen, medicatie uitzetten, verpleegkundige basisvaardigheden voor mantelzorgers. etc.

Interessante blogs, sites en activiteiten

Christelijke webbloggers

Een website waar heel veel christelijke bloggers te vinden zijn. Interessant om te volgen is bijvoorbeeld het nieuws over de #bloghop van deze groep bloggers.

Robert Huurnink

Ik kan er wel van genieten als jonge mensen opschrijven wat ze denken en voelen. Robert is in 2016 gestart met zijn website.

Praise Ermelo

Een groepje enthousiaste christenen is in 2015 gestart met het organiseren van Praiseavonden in Ermelo. Los van kerken, gewoon met mensen die met God willen leven en lekker willen zingen.

Christelijke jonge mannen

Een platform voor christelijke jonge mannen vanaf ongeveer 14 jaar. Een interactieve site met ruimte voor vragen en antwoorden, twijfels en oplossingen. Maar ook gewoon lekker in de wereld met de beide benen: producten, aanbiedingen en blogs over bijvoorbeeld scheren en vakanties.

 

De toppers van 2015

Bewaren

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: